maandag 11 oktober 2021

dagenvoorbijhoroscoop 09 en 01-10-2021

 

In het weekend zal u merken dat het inslijten van een nieuwe gewoonte niet vanzelf gaat. Uw goede voornemen om iedere dag een voorbijhoroscoop te schrijven raakt behoorlijk in het slop. Gelukkig is het liefdewerk oud papier en kunt u de draad gewoon weer oppakken.

 


Het weekend is vol hobby en afspraken. U sport samen met manlief. U haakt het cadeau voor uw vriendin af. Zorgt dat de cadeautjes voor de oud-jarigen in huis zijn en ingepakt worden. En u bestelt een housewarming-cadeau. En u viert een klein feestje.

 

De cadeautjes vallen in goede aarde en in de smaak. Daar wordt u altijd erg blij van. Ze drukken voor u namelijk meer uit dan een vriendelijk gebaar. Voor u is een cadeau een blij van waardering, een uiting van uw respect, liefde, dankbaarheid en warme gevoelens voor iemand. Het is fijn te zien dat dit dan goed wordt ontvangen.

 

Na al dat gehobby en gefeest bent u ’s avonds best moe. U doet in de avond weinig anders dan het oude getrouwe bankhangen en lullig kijken, iets wat u nog steeds niet bent verleerd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten