zaterdag 16 oktober 2021

dagvoorbijhoroscoop 16-10-2021

 


Heel langzaam herstelt u van wat het ook was wat u ook tot last was. De buikpijn is flink minder en ondanks dat u wederom slecht geslapen heeft valt de vermoeidheid mee. Zelfs uw humeur is wat aan het opknappen. Veel kleine stapjes vooruit dus.

 

De verbetering is vooral prettig omdat u vandaag weer een dienst in de bibliotheek draait. Niet dat het heel druk is maar de Frontoffice medewerker van dienst weet genoeg te verzinnen om u leuk bezig te houden. Nou ja, had u maar niet moeten ‘mopperen’ toen ze één van uw vaste klussen op zaterdag aan de opruimhulp had gegeven omdat die zich anders zo verveeld. Het resultaat is wel dat er geen boek meer op de transportkarren bij past en er nog een stuk of tien boeken klaar zijn voor verzending. Ach, dat mag de medewerker maandagochtend mooi zelf uitvechten met de vervoerder.

 

In de middag wordt u ook leuk bezig gehouden. De boodschappen worden bezorgd en mogen weer de diverse kasten terecht komen. Veel meer doet u nog niet. U wilt niet in uw enthousiasme teveel hooi op uw vork nemen waardoor u morgen of overmorgen weer een terugslag heeft.

 

In de avond kijkt u met een half oog naar de tv waar uw man naar het darten kijkt. U heeft uw aandacht wat meer bij een spelletje op uw telefoon en wat mijmeringen. U kijkt later nog een aflevering Beck terwijl u wacht op uw oudste kind wat uw jongste kind aan het ophalen is na een dagje pretpark in Biddinghuizen. Ondanks dat u moe bent voelt u dat u pas zult slapen als deze twee weer veilig onder moeders vleugels zijn.

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten