zondag 17 oktober 2021

dagvoorbijhoroscoop 17-10-2021

 


Het was laat gisteren. Het was heel erg laat. Het kostte aardig wat moeite de oogjes open te houden tot jongste en oudste terug waren van Biddinghuizen. En toen ze eenmaal thuis was moest jongste natuurlijk nog even haar verhaal kwijt waardoor u te laat op bed lag. Zo laat dat u besloot geen wekker te zetten.

 

U was er echt even aan toe, geen wekker. Dat moet haast wel want u bent schandalig laat wakker. U heeft daarentegen wel als een blok geslapen. En dat was ook wel weer eens lekker. Het kost wat moeite maar u zal uzelf toch echt moeten vergeven voor het luie uitslapen. Het was een goede beslissing. U had het inderdaad nodig.

 

Het minder prettige gevolg van lang uitslapen is dat u de hele dag een beetje krakkemikkig bent. En helaas is de buikpijn nog steeds niet helemaal over. Vervelend maar niet het einde van de wereld. U redt zich er wel aardig mee. U komt er in ieder geval deze luie zondag goed mee door.

 

Wat u wel merkt op deze luie dag dat het toch echt weer wat killer aan het worden is. Hoog tijd om al uw gehaakte dekentjes weer van boven te halen zodat u weer lekker behaaglijk op de bank kan hangen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten