dinsdag 1 oktober 2013

dagvoorbijhoroscoop 1-10

Vandaag is in eerste instantie een dinsdag als alle anderen. U heeft het geluk pas op te hoeven staan wanneer alle andere huisgenoten reeds vertrokken zijn zodat u in alle rust wakker kunt worden. Dit wakker worden zal u zwaar vallen. Zelfs na een frisse wandeling met de honden zal u moeite hebben de gapen en geeuwen te overwinnen. Gelukkig heeft u alle tijd.
Denk nu niet dat u niets zult doen vandaag. Dat zit niet in uw aard. Niets doen lijkt wel lekker, maar daar verlangt u eigenlijk alleen naar als uw bezigheden u boven het hoofd groeien en daar is momenteel geen enkele sprake van. Als u iets geleerd heeft (al dan niet tijdelijk) van de afgelopen week is dat uw werk ook wel afkomt als u niet als een kip zonder kop u een slag in de rondte werkt.
In de middag zal u uw pedagogische kennis weer eens mogen afstoffen. Oudste puber maakt van een mug een olifant en laat goed horen hoe enorm die olifant wel niet is. Het kost u behoorlijk wat zelfbeheersing maar u laat hem foeteren en mopperen. Wanneer de klus geklaard is zal hij zelf wel inzien dat het toch maar een mugje was.
Terwijl de klok doortikt begint u zich wat zorgen te maken over jongste. Vanaf vandaag moet u zijn vervoer toevertrouwen aan een nieuw persoon en als jongste een half uur na zijn normale aflevertijd nog niet thuis is, krijgt u last van muizenissen. Gelukkig staat hij vijf minuten later vrolijk voor de deur. U moet maar uitgaan van opstartproblemen. Morgen zal het vast beter gaan met op tijd rijden.

Tijdens het eten zult u plots het onderhand vertrouwde gevoel van ernstige vermoeidheid waarnemen. Hoewel u baalt dat u zo moe bent zult u ook tevreden kunnen vaststellen dat u ook deze dag weer bent aangegaan zonder overdag te slapen. Ziet u wel dat uw vertrouwen terecht was. Het wordt beter!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten