dinsdag 8 oktober 2013

dagvoorbijhoroscoop 8-10

De nacht verloopt minder eentonig dan u had gehoopt. U wordt nog al eens wakker en dat zult u in de dag merken. Het loopt vandaag allemaal iets minder soepel dan gisteren en eergisteren. Wat een verschil maakt het toch hoe je hoofd staat!
Ook vandaag gaat u op de behandeltafel liggen en laat de handen hun werk doen. Het  geeft u een inzicht waar u nogal huiverig voor bent. U ziet in dat u, als u meer open wilt zijn, ook moet delen. Het doet u besluiten een blog te schrijven waarin u met de billen bloot gaat. Doodeng, maar het er tegen op zien is uiteindelijk vele malen enger dan het op de publiceer-knop drukken. En zo heeft u weer een klein stapje gezet richting uw grote doel.
In de middag puzzelt u niet alleen aan het blog, op de behandeltafel is er namelijk ook nog een verhaal uw hoofd binnen geslopen. In uw hoofd draait,keert en past u de stukjes. U bent er nog niet, maar u bent er van overtuigd dat de onderdelen snel in elkaar gaan vallen. En ondertussen geniet u van het proces van het samenvoegen van kleine ideetjes, flitsen van gebeurtenissen en het bedenken welke emoties daarbij komen kijken.
Na een ren- en vliegavond bent u blij dat u op uw stoel kan ploffen en kan constateren dat u het weer geflikt heeft. Alles wat gedaan moest worden is gedaan en uw huis ziet er niet eens uit alsof er vier wervelwinden in hebben rondgewenteld!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten