vrijdag 4 oktober 2013

dagvoorbijhoroscoop 4-10

Wanneer u uit bed komt, moet u de neiging onderdrukken meteen er weer in te duiken. Wat een grijs, druilerig en troosteloos weer. U zult zichzelf vermannen en aan uw ochtendprogramma beginnen.
Voldaan zal u enige tijd later verschijnen op uw afspraak met de bijzondere handen. Maar u zult niet alleen voldaan zijn. U bent een beetje huiverig dat uw lijf weer vol in verzet zal gaan. Deze angst zal ongegrond blijken. Uw lichaam geeft zich volledig over en u zal weer prachtige dingen ervaren. Ervaringen waardoor u alle lastige dingen van deze week in ander licht kunt zien en uw eigen negatieve gevoelens en ideeën hierover overwinnen.
U zult zich verkwikt en ontspannen voelen wanneer  u weer thuis bent. Zo vind u de moed en energie om de opgestapelde rommel die door alle gebeurtenissen is blijven liggen vakkundig en doeltreffend te lijf gaan.
U wordt aangenaam verrast door de vroege thuiskomst van uw partner. Zo is er tijd om in ontspanning aandacht aan elkaar te schenken. Dat was er met die lange dagen een beetje bij ingeschoten en dat heeft u gemist.

Kortom, u bent blij dat u zich niet door de grijze druilerigheid heeft laten ontmoedigen en de dag vol bent aangegaan. Hij zal u mooie dingen brengen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten