zondag 13 oktober 2013

dagvoorbijhoroscoop 12-10

U heeft een volle agenda op deze zaterdag. U bent wel zo slim geweest alles ruim in te plannen zodat u ondanks deze volle agenda zich niet hoeft te haasten. U bent erg blij met weer een nieuwe aanwinst van de weggeefhoek.
Vanaf de middag staat er nog maar weinig op het programma en u maakt tijd om lekker aan de slag te gaan met uw lopende project. Twee uur later al kunt u voldaan constateren dat het jurkje af is. Precies op tijd voor het avondeten.
Na het avondeten trekt u nogmaals uw jurkje aan. Het zit fijn al merkt u meteen al dat het aangenaam warm is. Omdat u 's avonds een feestje heeft twijfelt u of u het aan zal houden of toch voor iets minder warms zal gaan. U trekt een ander projectjurkje aan en vraagt een van uw zonen om zijn mening.Hij is onverbiddelijk, het jurkje is leuk maar veel te saai voor een feestje,u kunt beter weer de warme aan doen, die staat u nog beter en is vrolijker.
Het feestje is zo'n feestje wat makkelijk erg gezellig en laat kan worden. En dat wordt het dan ook. U rolt zeer laat uw bed in.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten