donderdag 10 oktober 2013

dagvoorbijhoroscoop 9-10

In de ochtend merkt u direct dat u een rustigere nacht heeft gehad.U voelt zich al beduidend fitter dan de dag van gisteren. Bijna fluitend gaat u door uw klussen. 
In de middag neemt u bewust gas terug. Uw energiepeil lijkt misschien wel op orde maar u weet dat dit na het avondeten heel anders zou zijn. En vanavond gaat er niet gehangen worden in de relaxstoel maar gaat u naar het theater.
Hoe dichterbij de avond komt hoe vermoeider u wordt bij het idee een avond lang naar een ADHD-er te gaan kijken. U moet u zelf echt even tot de orde roepen en u zelf dwingen anders naar de avond te kijken. Gelukkig maar dat u dat wel doet want u zult volop genieten! De grappen en grollen worden continu afgevuurd en doen u veelal schaterlachen.En toch kunt u het niet laten ook even met uw moederhart te kijken en de grote overeenkomsten tussen deze man en uw jongste kind te zien.Ook oudste puber, die mee mag, herkent zichzelf geregeld. Dus uw klaagtweet van in de middag waarin u stelt dat u ook thuis wel naar ADHD-ers kan kijken wordt alsnog bewaarheid, maar of u er dan ook zo veel lol om zal hebben blijft te raden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten