maandag 30 september 2013

Dagvoorbijhoroscoop 30-9

wanneer de dag begint draagt zij de belofte aangenaam en ontspannen te worden. Wanneer u op de behandeltafel van de dame met de bijzondere handen ligt voelt u al enigszins dat deze belofte niet geheel waargemaakt zal worden. In plaats van dat u prettig en ontspannen de behandeling ondergaat gaat uw lijf vol in verzet. U zult bekaf zijn wanneer u weer overeind komt. het rare is dat dit uitgeputte gevoel snel afneemt. Voor het eerst sinds dagen komt u de dag zonder extra slapen door. Niet dat u overloopt van de energie want er komt vandaag weinig uit uw handen.

In de middag zal u verbaasd vaststellen dat een van uw pubers niet thuis komt. Een telefoontje van zijn mentor zal licht op deze vreemde zaak schijnen. De puber is een conflict aan het uit vechten met zijn mentor en op basis van eerdere afspraken komt hij niet naar huis voor de lucht geklaard is.Hij zal vol in verzet gaan, waardoor hij pas heel laat thuis zal zijn.

Ondertussen zal uw jongste thuiskomen met zijn ziel onder zijn arm wegens een aangekondigde verandering.
Om de onrust nog wat verder toe te laten nemen mag uw partner verschoven dagdiensten werken waardoor het raden is wanneer hij mag beginnen en vooral ook wanneer hij thuis zal zijn.
Er zal dus voldoende zijn om u lekker bezig te houden vandaag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten