dinsdag 19 september 2017

dagvoorbijhoroscoop 19-09-2017

De dag van vandaag heeft een feestelijk randje. Uw middelste zoon is namelijk jarig. Klein is hij nooit echt geweest maar dat hij op zijn zestiende verjaardag een meter achtentachtig zou zijn en nog niet uitgegroeid, had u niet kunnen bevroeden die eerste keer dat u ‘die lange’ in uw armen had. Dat geeft ook helemaal niets. U bent nog net zo blij met elke centimeter van hem als op de dag dat hij werd geboren.

Feest vieren doet u niet vandaag. Daar heeft het feestvarken geen tijd voor want het is een normale schooldag. Daarbij is het een dinsdag en op dinsdagen wordt er paard gereden. Daar brengt niet veel verandering in. Zeker geen verjaardag.

Wanneer u heel eerlijk bent vindt u het niet zo erg dat er vandaag geen visite over de vloer komt. U bent niet fit. En manlief ook niet. U komt deze dag beiden niet veel verder dan het noodzakelijke doen en verder heel veel hangen, tv kijken en dom kijken. Best lekker op zijn tijd.

Van uzelf weet u waarom u niet fit bent. U hebt niet echt lekker geslapen. U bent ’s nachts wakker geweest en hebt daarna niet meer comfortabel liggen slapen. U bent wakker geworden met koude voeten en het gevoel dat u verkrampt heeft gelegen. U weet precies wat dat betekent. Hoog tijd om het andere dekbed weer op het bed te leggen!

1 opmerking: