zondag 24 september 2017

dagvoorbijhoroscoop 23-09-2017

Al een aantal dagen wordt u lastig gevallen door een vervelende hoofdpijn. Dat helpt uw productiviteit niet echt. Vervelend want u had toch nog redelijk wat op uw te-doen-lijst staan. U zult nu toch echt moeten gaan strepen. Omdat focussen het meest last oplevert zit haken er vandaag helaas niet in. Extra jammer omdat u een projectje voor uw moeder morgen af wou hebben. Dat gaat helaas niet lukken.

Nog steeds is uw lijst iets te lang maar met wat kritisch kijken, kiezen en schrappen bent u aan het eind van de dag tevreden met wat u hebt gedaan en niet volledig af. Goed gedaan! Dit is niet het moment de perfectionist uit te hangen.


Maar natuurlijk kunt u het niet laten een klein beetje perfectionistisch te zijn. Jongste was gisteren begonnen aan een taart voor zijn broer en zou deze vandaag afmaken. Helaas was er iets misgegaan. En ondanks een bak-sos-hulplijn kwam het niet meer goed. Na enige tijd het humeur en zelfvertrouwen in uw zoon te zien afnemen hakt u de knoop door. Weggooien en opnieuw beginnen. Tot nu toe een goed besluit. Hopelijk denkt u er morgen nog zo over

Geen opmerkingen:

Een reactie posten