donderdag 21 september 2017

dagvoorbijhoroscoop 21-09-2017

Al een aantal dagen bent u op zoek naar regelmaat. U had gehoopt dat dit met het starten van de scholen een soort van vanzelf zou gaan. U heeft helaas geen rekening gehouden met de idiote lesroosters van vierde klassen voortgezet onderwijs en de minstens zo idiote rooster van het hbo.

Deze ochtend bijvoorbeeld vertrekt middelste zoon om half acht. Oudste zoon mag rond deze tijd opstaan want deze moet de trein van negen uur hebben. En jongste begint vandaag om half elf. De enige regelmaat die u bespeurt is dat er zeer regelmatig een zoon op de bank zit.

Hoe u het ook wendt of keert, u zult moeten leren omgaan met deze situatie. Hoe lastig u het ook vindt, u moet gewoon uw eigen leven oppakken, ongeacht wie er thuis is. Want als u maar blijft wachten tot iedereen naar school en/of werk is vertrokken kunt u lang wachten.In de middag krijgt jongste zoon wederom een teleurstelling te verwerken. Hij is al een poos op zoek naar een stage maar dat wil niet erg lukken. Ook vandaag bracht de mail een afwijzing. U vindt het zo sneu. De zoveelste afwijzing. Dus in plaats van morgen stage lopen wacht hem weer een dag bellen, mailen en solliciteren. U hoopt van harte dat hij de moed en het nodige enthousiasme kan opbrengen en dat morgen eindelijk eens goed nieuws brengt.
1 opmerking:

  1. Goedemorgen. Geef het een paar weekjes en je bent er aan gewend en echt ik hoop dat de sollicitaties wat op gaan leveren. xxx

    BeantwoordenVerwijderen