woensdag 27 september 2017

dagvoorbijhoroscoop 27-09-2017

Ondanks uw grote vermoeidheid laat de nachtrust nog wat te wensen over. Vooral de rust lijkt te ontbreken. U droomt, draait, droomt raar en draait wat af in een nacht. Niet dat u herinnert wat u droomt, maar u wordt wel wakker met een verontrustend verward gevoel. Dus zelfs in uw dromen slaan uw dromen nergens op. Bijzonder.

Maar na al dit onrustig rusten moet er toch echt weer opgestaan worden. Dat mag vandaag een tikje later dan andere doordeweekse dagen wegens vrije dagen van twee studenten en een laat beginnende lesdag van de overgebleven student.
U kunt dus lekker rustig starten. En daar maakt u dankbaar gebruik van. Best lekker, een half uurtje alleen zijn aan het begin van de dag. U overweegt heel even dit weer als standaard alleentijd in te voeren, maar dan bedenkt u dat u dan op gewonere dagen ook een half uur eerder uw bed uit moet. De hele overweging is snel afgewezen.

De rest van de dag brengt geen grote verrassingen. Eigenlijk is het verder een vrij normale ochtenddienst-woensdag. Her en der speelt wat slaapgebrek de mensen parten. De lontjes zijn soms wat kort en de humeuren zijn niet altijd om over naar huis te schrijven. Velen liggen dan ook lekker op tijd in bed.


Uzelf zou eigenlijk ook op tijd naar bed moeten maar verliest u in het nog even uitlezen van uw boek. Toen u het dicht deed wilde u de laptop al afsluiten toen u zich met een schok realiseerde dat bijna opnieuw de dagvoorbijhoroscoop zou gaan vergeten. Dat is uw eer te na en dus tikt u nog driftig aan een nabeschouwing. Alles om te voorkomen dat het vergeten van uw dagelijkse blog zo gaat spoken dat het een rol in uw dromen gaat spelen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten