donderdag 28 september 2017

dagvoorbijhoroscoop 28-09-2017

Ook vandaag lijkt u een valse start te maken. U bent keurig op tijd op om de jongemannen naar school te zien vertrekken maar zodra de poort achter de laatste dicht valt stort u door uw hoeven. U probeert mild naar uzelf te zijn maar begint zich onderhand toch te storen aan die achterlijke vermoeidheid.

U begint wel al wat meer uw draai te vinden in de nieuwe dagritmes. Of eigenlijk, u doet wat u moet doen zonder op te letten of er  iemand weg gaat, thuis komt of even thuis is tussen school en werk door. U zult ook  wel moeten anders heeft u nergens meer tijd voor. Op deze manier lukt het u in ieder geval de dagelijkse klussen allemaal weer op te pakken.

Vlak voor het eten bedenkt u plots dat u die avond een informatieavond heeft. Die was u toch mooi vergeten. En niet alleen u aan de reactie van manlief te merken. De avond begint niet erg vroeg, een voordeel en een nadeel. Het voordeel is dat u nog ruim de tijd heeft om op tijd aanwezig te zijn. Het nadeel is dat u alleen heen moet omdat manlief morgenochtend vroeg weer aan de slag moet.

Veel nieuws bracht de info-avond niet, maar het was prettig de dagelijkse omgeving en een deel van de docenten weer eens te zien. Dat verkleint toch net de afstand tussen huis en school, de twee belangrijkste omgevingen van uw jongste puber.
de brug naar de kantine met erachter de lesruimtes

Geen opmerkingen:

Een reactie posten