vrijdag 22 september 2017

dagvoorbijhoroscoop 22-09-2017

Soms lijkt de tijd te vliegen, dan knippert u één keer met de ogen en is het spontaan vrijdagavond. Zomaar een week voorbij. Het blijft u verbazen hoe snel een aaneenschakeling van dagen zo maar om is. Zomaar een overpeinzing, er zullen geen weekvoorbijhoroscopen geschreven gaan worden.

De vrijdag verloopt eigenlijk veelal hetzelfde als de dagen ervoor, chaotisch. Ook nu zijn er zonen die op tijd weg moeten, er is een zoon die op tijd weer thuis komt en er is een zoon die het huis nauwelijks verlaat. De vriendin van oudste komt aanwaaien en een kop thee drinken.

In de middag moet u toch echt boodschappen doen. U heeft de koelkast flink leeg dus er moet behoorlijk ingeslagen worden. En ja, dat moet vandaag. Morgen mag manlief namelijk met oudste op pad omdat oudste een wedstrijd moet fluiten in Sneek. Hemelsbreed niet ver van Meppel, maar met het openbaar vervoer nauwelijks te doen. De auto is dus morgen afwezig en u moet echt teveel hebben om op de fiets te vervoeren.

In de avond begint jongste vast aan de christoffeltaart die hij beloofd heeft te maken als verjaardagscadeau aan middelste. Helemaal vlekkeloos verloopt het niet. U vermoed dat u voorlopig het woord eiwitschuim maar even niet meer bij hem in de buurt moet noemen.
Gelukkig gaat het pudding maken van de overgebleven eierdooiers wel naar wens. Zo is de bakker toch nog gelukkig. En u eet morgen lekker puddingbroodjes!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten