woensdag 20 september 2017

dagvoorbijhoroscoop 20-09-2017

Toen was het alweer woensdag. En wederom schrijft u een voorbijhoroscoop. Het lijkt wel dat uw voornemen houdt. Nog even en dit schrijven mondt uit in een goede gewoonte. U ziet dat de uw dagelijkse schrijfsel ook weer door diverse mensen wordt gelezen. U krijgt zelfs af en toe een reactie. Dat stemt u tevreden. U wilt namelijk best graag gelezen worden. Dan heeft u het idee dat u niet helemaal voor de kat zijn viool stukjes tikt.
Uw grootste probleem met het dagelijks schrijven is dan ook niet dat u niet gelezen wordt, maar dat vindt dat u weinig te vertellen heeft. U zal uw best doen u daar niet door te laten tegenhouden want misschien vinden andere  mensen u interessanter dan u dat zelf vindt.

Deze woensdag heeft oudste (hé, je wordt genoemd!) een afspraak met zijn begeleider. Zoals vaker bent u gewoon aanwezig en probeert u zo min mogelijk met het gesprek te bemoeien. Dat wordt lastig als u gevraagd wordt over er naar uw mening nog aandachtspuntjes zijn. Dit mondt uit in een pittig gesprek tussen u en oudste. Niet per se leuk, maar wel noodzakelijk. En al is niet alles opgelost, het klaart in ieder geval de lucht.


In de avond geniet u van een heerlijke lekkernij die uw jongste gisteren in elkaar gedraaid heeft. Zo naar dat er nog stukken Rocky Road over waren. Niet meer hoor. Alles is schoon op.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten