vrijdag 29 september 2017

dagvoorbijhoroscoop 29-09-2017

Hoewel u best flauw bent van uw gezondheid of het gebrek eraan besluit u er vandaag maar het beste van te maken. U kunt zich er druk over maken maar daar wordt u echt niet sneller weer fit van. U besluit het over een andere boeg te gooien, lief zijn voor uzelf.
Lief zijn voor uzelf, hoe ging dat ook alweer? O ja, dat begint met aandacht voor u zelf. Tijd voor u zelf. Tijd voor iets wat u leuk vindt. Iets doen wat u ontspant. En dat ook echt mogen van uzelf. En er van genieten.
Dat schuldvrij genieten blijft toch een lastig iets. Dus combineert u stiekem. U gaat hobbyen maar dan aan iets wat u voor iemand anders maakt.

Aan het begin van de avond merkt u dat het focussen op kleine steken toch weer wat hoofdpijn oproept. U legt het haakwerk maar aan de kant. Er is nog wel iets anders waarmee u tijd en aandacht aan uzelf kunt besteden.
Een klein uur later staat u er weer gekleurd op. Of bij. Of hoe dat dan maar genoemd wordt. Uw haren zijn weer echt rood. Morgen bij daglicht maar eens kijken of het echt zo heftig rood is geworden als u net vermoedde. Spannend, maar het werd eigenlijk ook wel hoogtijd dat u het kleurloos wezen weer eens van u afschudde en uw ware kleuren laat zien. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten