maandag 2 april 2018

dagvoorbijhoroscoop 02-04-2018


De paasdagen zijn een beetje anders dan andere jaren. Natuurlijk is er wel de klassieke brunch maar dit jaar zit u met een zoon minder aan tafel. Zoonlief is namelijk logeren en komt tweede paasdag pas weer thuis. U houdt spontaan broodjes over.

Bij het avondeten op tweede paasdag mist er een ander persoon. Manlief schittert door afwezigheid omdat hij moet werken. Dat is toch wel het onprettige aan die continuroosters. Vrije feestdagen zijn geen vanzelfsprekendheid meer.


U verveelt zich niet deze paasdagen. Niet dat u zich veel drukte maakt. U gaat nergens heen. U onderneemt weinig. U bent gewoon lekker thuis en vermaakt u daar prima.

Het meest opwindende van het weekend is nog wel het bestellen van schoenen voor de zonen. Al is daar tegenwoordig vooral de vraag: ”welke kleur wil je ze dit keer hebben?”.

Oudste en jongste zijn namelijk verslingerd aan Converse all stars en middelste loopt al tijden op Nike air max. Alle drie kijken ze nog wel eens naar andere schoenen maar wanneer het op kiezen aan komt gaan ze toch weer voor de all stars en nikes.

Voor uzelf heeft u geweldige veterschoenen gezien maar u twijfelt nog of een paar ballerina’s niet veel verstandiger zou zijn. Het enige wat zeker is, is dat het niet èn ballerina’s èn veterschoenen wordt. En iedereen die u een klein beetje kent weet dan al welke schoenen er binnenkort bij u worden afgeleverd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten