zaterdag 31 maart 2018

dagvoorbijhoroscoop 31-03-2018


Al mooi op tijd staat u op deze vrije zaterdag naast uw bed. Jongste gaat vandaag ondanks Pasen naar de boerderij. Hopelijk lukt het hem te ontspannen en wat rust te vinden.
Middelste gaat vandaag niet mee. Toch staat ook hij al redelijk op tijd beneden. Hij gaat namelijk logeren bij een vriend. Er staan dingen die hij leuk vindt op het programma. Vandaag een autoshow. Morgen een paasvuur. Hij heeft er vreselijk veel zin in.

Oudste is ook al op tijd op. Niet alleen heeft hij hondenuitlaatdienst, ook hij heeft een volle dag. Vandaag zijn de bekerfinales in het waterpolo in Heerenveen en hij is uitgenodigd deze te komen kijken. De eerste wedstrijd is om half twee, de tweede om vier uur, de laatste om zeven uur. Een lange dag met veel tijd tussendoor dus.


Zelf heeft u het u makkelijk gemaakt. U laat de boodschappen vandaag lekker bezorgen. Zo relaxed is dat. Geen gedoe met een overvolle parkeerplaats of hoofdpijn oplopen in een drukke supermarkt. Ideaal in zo’n feestdagenweekend.

Het allerlekkerst vindt u dat u zo voldoende energie heeft om lekker aan de slag te gaan, met de hond te lopen, een taart te maken. Als u zelf boodschappen doet schiet dat er al snel bij in. Om een lang verhaal iets korter te maken, u bent erg blij dat er een boodschappenbezorgdienst bestaat en maakt daar rond de feestdagen graag gebruik van.


De afgelopen weken heeft u veel dingen gehaakt. Allemaal erg leuk maar soms best eenvoudig of zelfs een beetje saai door de zichzelf herhalende toerenseries. U was wel toe aan een iets grotere uitdaging en denkt die te hebben gevonden in een sjaal die de Edlothia heet. Een sjaal met veel telwerk en zes verschillende diagrammen.

Al meteen het eerste diagram gaat u een paar keer de mist in, moet u tellen waar de fout zit, uithalen en hele stukken opnieuw haken. Uw zoektocht naar een uitdaging lijkt geslaagd.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten