dinsdag 3 april 2018

dagvoorbijhoroscoop 03-04-2018


Vandaag heeft u een ouderwetse na-de-feestdagen-dip. En dat terwijl u geen feest heeft gevierd. Bijzonder. Maar het feit dat u zich brak voelt valt niet te ontkennen. Maar weer eens een dagje volledige rust inlassen. Daar kunt u er vast de rest van de week weer tegenaan.

Nu moet u eerlijk toegeven dat de afgelopen week best emotioneel was. Niet alleen de spanningen rond de sectorwerkstukken, tentamens en mbo-gesprekken, maar ook de herinneringen aan het infarct heeft zijn weerslag. Niet raar natuurlijk. Niet alleen helpt de sociale media u herinneren, u loopt nog dagelijks tegen kleine ongemakken op.

U bent nog altijd dankbaar dat u geen grote schade heeft opgelopen maar vervloekt af en toe uw verlegde grenzen. Vooral op dagen dat u merkt dat bijna niets meer vanzelfsprekend is. Het is als merken dat je oud bent geworden terwijl je dacht dat je gisteren pas eindexamen deed. Alleen dan net iets abrupter.


Afijn, u doet het vandaag dus rustig aan. Nu kan dat ook makkelijk want jongste is zo zenuwachtig voor zijn mondeling tentamen van vandaag dat hij al voor acht uur beneden zit. Het tentamen is om twintig over elf, hij is dus ruim op tijd wakker.
Middelste heeft vandaag vrij. Hij moet in de middag wel naar de orthodontist maar dat kan dan mooi gecombineerd worden met het doen van wat noodzakelijke boodschappen.
Oudste is nog niet weer aan de slag dus die krijgt de eervolle taak de hond uit te laten, krijgen ze allebei hun broodnodige frisse lucht en beweging.

Zo komt u samen komt de dag wel door. Helemaal als iedereen hun zooi achter hun kont opruimt. Al moet u ze daar af en toe nog wel aan herinneren. En nog een keer. En nog maar een keer. U houdt wel wijselijk uw mond over de vuile was op de kamers. U heeft namelijk de wasmanden zowaar een keer leeg. Dat is zo’n zeldzaamheid, daar wilt u graag even van genieten.Geen opmerkingen:

Een reactie posten