maandag 16 april 2018

dagvoorbijhoroscoop 16-04-2018


Deze dag staat bijna geheel in het teken van het vervangen van een schutting. De schutting heeft zijn beste jaren gehad. Dat mag ook wel want hij stond er al toen u hier vijftien jaar geleden kwam wonen. Sindsdien heeft ie best wat klappen te verduren gekregen. U heeft al een paar keer gedacht dat u hem moest vervangen. Vooral die keer dat de boom van de buren er tijdens een storm op viel. Maar hij hield stand. Tot vandaag.

Niet dat u er veel aan doet. Manlief is vrij en heeft een prima hulp aan jongste die onverwachts ook vrij is. U hoeft enkel de catering te doen. Omdat beide mannen zich prima lijken te redden neemt u oudste mee boodschappen doen. Krijgt deze ook even wat frisse lucht.

Normaal gesproken kookt jongste op maandag. Voor vandaag had hij al doorgegeven wat hij ging koken, maar omdat hij buiten al zo hard aan het werk is overlegt u dat middelste, die donderdag zal koken, en hij van beurt ruilen. Iedereen blij want jongste kan door en middelste hoeft niet zelfs iets te koken te verzinnen.

Aan het eind van de dag zijn alle planken aan de buurkant geplaatst. Morgen nog een paar uurtjes schroeven en dan heeft u een prachtig nieuwe schutting om uw bloembakken aan te hangen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten