maandag 23 april 2018

dagvoorbijhoroscoop 23-04-2018


Wat een heerlijk weekend heeft u. U mag even meedraaien in het gezin van uw vriendin. U moedert zelf niet maar koestert u aan deze lieve mensen. Het is fijn u oprecht welkom te voelen.

Met uw vriendin koestert u nog een dagje door. De sauna heeft veel warmte te delen en u ontvangt deze beide van harte. De vanzelfsprekende saamhorigheid, het onderlinge gegeit en gekat, het mooie weer en de heerlijke sauna’s doen u goed.

Het enige minpunt van het weekend dat u net niet op tijd thuis bent om manlief nog even te zien en spreken. Hij is helaas al naar zijn werk als u weer binnen stapt. Uw andere mannen ziet of hoort u gelukkig nog wel even. Dat maakt een fijn weekend bijna helemaal af.


Terwijl u nog even na geniet en bijkomt van al dat genieten begint voor de zonen vandaag weer het leven van alledag. Oudste start met het opleidingsdeel van zijn nieuwe baan. Middelste heeft een examentraining en jongste mag nog een paar lesuren uitzitten. Manlief slaapt na zijn nachtdienst.

En dan in de middag zijn manlief en u dan eindelijk weer samen wakker en aanspreekbaar in dezelfde ruimte. Het leven is goed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten