woensdag 4 april 2018

dagvoorbijhoroscoop 04-04-2018


De dag start met de geluiden van een erg ziek iemand. Maar voor u realiseert waar u nou precies wakker van bent geworden is het al weer stil. U gaat nog wel even kijken of er iemand in de badkamer is maar alles is donker en stil. Misschien heeft u het toch niet goed gehoord. Misschien heeft u wel gedroomd. U gaat terug naar bed en kan nog een klein uurtje slapen voor u eruit moet.

Een tijdje later gaat de wekker. Tijd om op te staan en jongste uit bed te halen. Hopelijk is hij niet degene die u gehoord heeft want hij heeft vandaag de laatste twee tentamens voor de examens. Gelukkig wordt hij gezond en wel wakker. Toch een opluchting na de ervaringen van vorig jaar toen jongste vlak na zijn examens een spoedoperatie moest ondergaan wegens een blinde darmontsteking. U wilt niet graag weer vage klachten onderschatten.
Als jongste naar school is gaat u nog weer even naar bed. U bent niet echt ziek, maar gezond is ook geen woord waarmee u uzelf momenteel zou beschrijven. Blijven bijtanken dan maar.

Wanneer u weer uit bed komt wordt het raadsel van de nachtelijke geluiden opgelost. Middelste ligt op de bank en is overduidelijk behoorlijk ziek. Hij knapt in de loop van de dag ook maar weinig op. U begint bang te worden dat u zijn gesprek op Landstede van morgen zal moeten verplaatsen. Ach ja, dan komt daar wel weer een datum voor. Eerst zoonlief maar weer gezond hebben. Dan komt de rest daarna wel weer.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten