dinsdag 27 maart 2018

dagvoorbijhoroscoop 27-03-2018Langere tijd heeft u geen tijd gemaakt om dagvoorbijhoroscopen te schrijven. Jammer maar u kon het even niet opbrengen. Eerst een kwakkelende gezondheid, de drukte rond de studiekeuze van middelste en jongste, het stoppen met zijn studie, solliciteren, werken en weer opnieuw zoeken en solliciteren van oudste, een ziekenhuisopname van uw moeder, zorgen om uw vader, het dagelijks leven was even meer dan genoeg.

Nog niet alles is weer rustig maar u merkt dat uw hoofd iets minder vol wordt. En dan begint het meteen weer te kriebelen. U wilt schrijven. U bent al meerdere keren begonnen aan de #WOT van afgelopen donderdag maar die wil nog niet erg vlotten. Tot nu toe zijn alle pogingen nog iets te dichtbij. Eigenlijk best grappig, u voelt u momenteel te kwetsbaar om te schrijven over kwetsbaarheid. Misschien komt het nog, misschien ook wel niet. In het laatste geval komt er overmorgen weer een nieuw woord en kunt u het gewoon opnieuw proberen.

De afgelopen tijd heeft u zich dus veel bezig gehouden met zorgen. Het blijft lastig die in toom te houden. Als tegenhanger bent u zeer bewust gaan hobbyen. Voor een feestje maakte u eindelijk de jurk die u al langere tijd wilde maken van uw Nachtwachtstof. Om de jurk feestelijk aan te kleden besloot u er een stola bij te haken. Het was even door haken maar een half uur voor vertrek was de stola lang genoeg om te kunnen dragen. En al zegt u het zelf, de combinatie was erg mooi.

Maar stiekem wilde u liever een omslagdoek dan een stola, dus daags na het feestje heeft u de wol weer gepakt en er nog ongeveer twintig centimeter aangehaakt. Nu kan de doek volledig worden omgeslagen. Nu bent u echt helemaal tevreden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten