zondag 4 maart 2018

dagvoorbijhoroscoop 04-03-2018De dag start heerlijk rustig. Thuis bent u als eerste uit bed. Even genieten van de rust en stilte tot het tijd wordt om jongste wakker te maken. Deze mag namelijk vanmiddag weer naar zijn stageplek voor een nieuwe dag in de open atelierreeks.

Na hem te hebben geroepen neemt u de hond mee voor een wandelingetje. De wind is eindelijk afgenomen. Het zonnetje schijnt. Op wat mensen op het ijs van de vijver na is het park leeg. Genieten in optima forma.


In de middag gaan manlief, middelste en u naar het stagebedrijf van jongste. Leuk om de stagegever weer eens te zien. Nog leuker om te zien is hoe volledig zichzelf jongste is bij deze man en zijn bedrijf. Vol trots en enthousiasme vertellen ze allebei over de werkzaamheden en bezigheden van jongste.
Na een gedegen rondleiding vol uitleg maakt u nog snel wat foto’s van de objecten die jongste gisteren met hulp van de stagegever heeft gemaakt. Apetrots bent u op zijn voorstellingsvermogen, creativiteit en laswerkzaamheden.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten