zaterdag 3 maart 2018

dagvoorbijhoroscoop 03-03-2018Vandaag lijkt het een wederom een prima schaatsdag te worden. Alleen zo jammer dat niemand met middelste mee kan of wil. Jongste gaat naar stage om te assisteren bij de open atelierroute, manlief doet boodschappen en wil graag nog even niksen voor hij weer met oudste op pad mag. Oudste twijfelt wel maar heeft nog behoorlijk last van de val van gisteren. Dat wordt een ‘Misschien vanavond na het fluiten nog even’.
Met zijn ziel onder zijn arm gaat middelste dan maar netflixen.

Met u gaat het vandaag even wat minder goed. U piept en zaagt een tikje. Na overleg met manlief besluit u wat rust te nemen. Dat betekent wel dat u vandaag niet naar de stageplek van jongste gaat maar morgen. Het komt ook manlief in verband met die boodschappen, rust en oudste chauffeuren ook wat beter uit. Gelukkig vindt jongste alles best. Als u maar een keer komt maakt het niet uit wanneer precies.

Wanneer middelste en u het eten op hebben komen oudste en manlief weer thuis. Middelste vraagt hoopvol of er nog iemand mee wil schaatsen maar ze moeten beiden nog eten waardoor het qua tijd wat krap wordt. Daarbij loopt oudste nog een tikje schever dan normaal en heeft  behoorlijk last van pijn in rug en heup.
Middelste kijkt behoorlijk sneu maar besluit toch nog even het ijs op te gaan. En vermaakt zich daar vervolgens nog twee uur. Hij loopt zelfs geen nieuwe pijntjes of ongemakken op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten