vrijdag 2 maart 2018

dagvoorbijhoroscoop 02-03-2018Na gisteren allemaal nog andere bezigheden te hebben gehad zijn de jongemannen vandaag niet meer te houden. Er ligt nu ijs. Er moet geschaatst worden.

Zo eenvoudig als dat klinkt was het niet. De schaatsen waren gisteren al opgezocht maar er is maar een jongeman die nog een paar passende schaatsen had. Gelukkig is dat wel degene die ze al in de ochtend mee wil nemen naar zijn stageplek. Zijn stagegever heeft namelijk al gebeld dat ze in de middag gaan schaatsen.


De andere twee heren moeten dus eerst even andere schaatsen zien te scoren. Oude schaatsen mee en op naar de fietsenmaker/schaatsenverkoper. Een kwartiertje later krijgt u een app. Oudste kan een paar tweedehands kopen, middelste heeft een maat die zeer weinig wordt ingeruild en zal dus nieuwe moeten aanschaffen, maar heeft een prima paar in de b-keuze gevonden. De oude schaatsen hebben nog aardig wat inruilwaarde, dus de totaalprijs is zeer redelijk. U geeft uw akkoord.


Het eerste wat u vervolgens weer ziet is oudste die met een pijnlijke blik na een uur binnen komt schuifelen. Gevallen over een overstekende peuter en geland op zijn slechte heup.

Middelste komt na drie uur thuis. Hij heeft een zere pols opgelopen bij een val na een uitwijkmanoeuvre. Blijkbaar valt het wel mee want hij heeft na de val nog twee uur geschaatst en geeft al aan dat hij sowieso na het eten ook nog weer even gaat. 

Dat stelt u nog niet helemaal gerust. Deze meneer heeft al vaker bewezen over een bijzondere pijnprikkelervaring te beschikken. U houdt er toch maar ernstig rekening mee dat u ergens dit weekend nog wel naar het ziekenhuis mag om foto’s te laten maken van die pols.


Aan het begin van de avond komt jongste ook weer aanwaaien. Het was een lange dag, maar hij heeft het zeer naar zijn zin gehad. Hij is ook erg blij dat u op zijn verzoek het logeerhuis heeft afgezegd want nu kan hij morgen op stage helpen bij de open atelierroute. Als u niet met iemand in het ziekenhuis zit gaat u zeker ook even een kijkje nemen op de Eekhorsterweg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten