zondag 8 juni 2014

dagvoorbijhoroscoop 8-6

Het zonnetje schijnt al vriendelijk wanneer u uit bed komt.Meteen maar even insmeren,dan kunt u na de koffie veilig met het hondje gaan wandelen. U bent blij dat het zo mooi weer is. Dat betekent dat het vlees uit de vriezer kan en er vanavond gebarbecued kan worden.
Weer thuis controleert u nog even twee weerpagina's op internet. Ja,het wordt prima bbq weer. Leuk!

Het is ongeveer anderhalf uur later wanneer het betrekt en donker wordt.Even later begint te regenen. Geen enorme stortbui,maar gestaag dikke druppen. U onderdrukt lichte paniek.Niet overdrijven. De vooruitzichten waren gunstig en het is nog lang geen etenstijd. En ruim voor etenstijd klaart het ook weer op. De geplande barbecue kan dus gewoon doorgaan.

Na het eten maakt u de tuinkachel aan zodat de zonen marshmellows kunnen roosteren. U gaat ondertussen met de hond wandelen. Meteen de spijsvertering aan het werk zetten.

Wanneer u thuiskomt gaat manlief net met de jongste zonen op het pleintje voor volleyballen. U pakt uw haakwerk en vermaakt u daar nog lange tijd buiten mee. Manlief en zonen komen nog even de tuin in om de volleybal om te ruilen voor een voetbal en vermaken zich uitstekend.

Nadat jongste naar bed is laat u het vuur in de kachel op branden en gaat u naar binnen. Hoog tijd om nog even een stukje te tikken en klaar te gaan zitten voor de late uitzending over pinkpop, want daar heeft u vandaag redelijk wat van gemist.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten