woensdag 4 juni 2014

dagvoorbijhoroscoop 4-6

Zo actief als u gisterochtend was, zo moeilijk valt het opstaan u vandaag. Wanneer de jongens naar school zijn kruipt u dan ook terug in bed. Niet dat dat helpt want u slaapt niet lekker. En daar ligt het punt een beetje. U slaapt wel,maar wordt erg geregeld wakker. En wanneer u een hele nacht doorslaapt weet u als u wakker wordt dat u veel onrustige dromen heeft gehad. U rust dus niet echt uit. Jammer, maar het zal wel weer goed komen.


Anyway (om maar eens een anglicisme te gebruiken) wanneer u weer uit bed komt voelt u zich nog steeds niet wakker. U maakt er maar het beste van, lijnt uw hond aan en maakt u op voor een fikse wandeling.Deze helpt u helaas ook niet fitter voelen dus zult u zich er bij neer moeten leggen,u heeft vandaag een snipperdag.
En daar maakt u dan maar het beste van.U gaat op een gecombineerde dierenzieken- en kittenkraambezoek. De zieke begint gelukkig weer op zijn oude ik te lijken. Dat doet u deugd want vorige week was hij wel heel erg sneu en zielig. En de kittens, tja, die zijn natuurlijk altijd leuk.

De rest van de dag doet u wat u moet doen en voor de rest lummelt u maar wat aan. Het is niet anders. Morgen weer een dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten