zaterdag 7 juni 2014

dagvoorbijhoroscoop 7-6

vandaag heeft iedereen een vrije dag.U kunt dus allemaal lekker uitslapen en daar wordt gretig gebruik van gemaakt. Wanneer u beneden komt bent u de eerste. Daaraan kunt u goed merken dat al uw zonen de puberleeftijd naderen of al hebben bereikt.
Ook de rest van de dag merkt u dat. De jongste twee mannen vertrekken in de ochtend naar oma om haar auto te gaan wassen, oudste gaat zijn folders insteken en rondbrengen want die heeft later vandaag een feestje. En u mag vandaag de boodschappen doen.

Vorige week was u al vroeg in de stad. Het zou namelijk warm worden die dag,dus u wilde op tijd weer thuis zijn. Toen was u verre van de enige die zo dacht. Vandaag gaat u dus maar wat later heen. Het wordt weer een warme dag dus zal de grootste drukte vast al wel zijn geweest. U heeft het mis. U heeft het zelfs enorm mis. De drukte doet denken aan die op Pinkpop. Het leeftijdsniveau trouwens ook, want ook in de plaatselijke supermarkt ziet u enkel 40-plussers.

Vandaag zit u weinig buiten.U steekt zelfs de tuinkachel niet aan. Zeer zeker ook omdat het daar nog steeds te warm voor is, maar ook omdat u binnen de tv op Cultura heeft staan. Want ondanks dat u nog nooit bent geweest bent u enigszins Pinkpop verslaafd. Niks lekkerder dan een beetje muziek op de tv terwijl u ondertussen andere dingen doet. Een potje Cluedo met de jongens bijvoorbeeld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten