donderdag 5 juni 2014

Dagvoorbijhoroscoop 5-6

Ondanks een redelijke goede nachtrust wederom een zware start van de dag. En dus doet u niet moeilijk en stapt zodra de jongens naar school gaan onverbiddelijk terug in uw bed. En het doet u goed. U slaapt nog lekker een poosje met de hond als grote waker naast uw bed. En blijkbaar vond hij dat hij u nog beter moest beschermen want wanneer u wakker  wordt ligt de hond stijf tegen u aan op bed. Stiekemerd. Maar wel lekker knus en warm.

Vandaag komt er weer nieuws over de voortgang in het overgangsproces van speciaal naar regulier onderwijs van de oudste. Weer een klein stapje maar gelukkig wel weer een positieve. Het gaat er steeds meer op lijken dat ook deze overgang gaat lukken. Gelukkig maar,want oudste werkt zich een slag in de rondte om én alle stof af te hebben én zijn cijfers omhoog te krijgen. Fijn dat anderen het ook zien en dat waarderen en willen belonen.

Het voorzichtig optimistische nieuws maakt uw humeur goed. En wanneer u dan ook nog opmerkt dat u het voor elkaar heeft gekregen om tussen de buien door de hond uit te laten en boodschappen te doen voelt u zich een echte bofkont.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten