zaterdag 21 juni 2014

dagvoorbijhoroscoop 20 en 21-6

Op de vrijdag moet er het een en ander worden gedaan. Was wordt gevouwen, logeertassen ingepakt en jongens weggebracht. Zij hebben er zin in en u ook. Het is overduidelijk merkbaar dat het einde van het schooljaar,met alle rommelige momenten, anders dan anders-dagen en laatste toetsen veel vergt van u allen. Even een moment afstand is dan ook erg prettig.
's Avonds heeft u een gezellige avond in de tuin van een vriend. Nog even een avond samen zijn voor hij voor langere tijd op reis gaat.

De gezellige avond leidt bijna vanzelf naar een erg luie zaterdag. Nu hoeft u ook maar erg weinig vandaag, want ook oudste verblijft elders en komt aan het eind van de middag pas weer thuis. En dus doet u lekker rustig aan. U neemt de tijd om heerlijk te niksen. U zoekt rustig en op uw gemak een nieuw en  makkelijk edoch smakelijk recept uit, waarna u op uw elf-en-dertigste boodschappen gaat doen. (En zoals de afgelopen weken wel vaker is het maar goed dat u in alle rust met alle tijd van de wereld dit gaat doen want het is weer erg 'gezellig') De maaltijd is inderdaad eenvoudig en zeer smakelijk.

In de avond geniet u van heerlijk haakwerk terwijl manlief een pot zeer vermakelijke voetbal zit te kijken. Zelfs u kijkt grote delen mee. Zo'n leuke pot. En zowaar met een terechte uitslag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten