vrijdag 22 november 2019

dagvoorbijhoroscoop 22-11-2019


Wat een hutnacht heeft u achter de rug. Uw hoofd bleef maar malen en piekeren. En u weet best dat dat de verkeerde kant op fantaseren is en helemaal niets oplost. Maar ondanks alle handvatten, ontspanningsoefeningen en meditaties lukt het u dit keer niet uw hoofd leeg te krijgen en in slaap te vallen. U bent uit pure wanhoop (en omdat u vreselijk geen zin had om uit bed te gaan) maar spelletjes op uw telefoon gaan spelen.

Omdat u aan het eind van de nacht toch eindelijk in slaap valt zal het niemand verbazen dat u niet heel vroeg weer op bent. Niet handig en ook niet heel erg prettig maar zoals manlief al zei: “Je moet toch een keer slapen.”

Het voordeel van een korte dag is dat u geen tijd heeft u te vervelen. U heeft wat mail te verwerken. U mag weer een boodschappenlijstje schrijven. En zoals gewoonlijk is er weer was die gewassen wil worden.

U wilt nog verder haken aan uw iglo maar dat schiet er een beetje bij in. U doet ’s avonds opnieuw een poging maar u komt niet verder dan een toer omdat manlief 2voor12 op zet. En als dat is afgelopen kijkt u samen een opgenomen aflevering van een spannende serie. En dan is er al weer een kennisquiz.
Nou ja, morgen weer een nieuwe dag met nieuwe kansen. Die iglo komt vast binnenkort wel af.Geen opmerkingen:

Een reactie posten