vrijdag 8 november 2019

dagvoorbijhoroscoop 07-11-2019


Deze dag verdeelt u uw tijd over uw huishouden en een paar haakwerkjes. Tenminste, dat was het plan.
U haakt een stukje van uw kerstboomkussen en u start een tussendoorprojectje. Eigenlijk wilde u dit projectje meteen afmaken maar u heeft zo’n dag waarbij u nogal eens wordt onderbroken.
Uw oudste zoon komt even naar huis maar stuit onderweg op een probleempje. Uw moeder belt. Uw man heeft veel te vertellen als hij uit zijn werk komt. Kortom, er is nogal wat afleiding.

In de avond heeft u ook niet veel haaktijd. U gaat namelijk naar de kapper. Nee, dat kost geen hele avond, maar omdat alle zonen aanwezig zijn op de Open Dag van hun MBO-school moeten er nog wat klussen gedaan worden als u weer thuis bent.
Wanneer deze gedaan zijn komt het eerste kind vol verhalen thuis. En een half uur later de volgende. En nog een half uur later nummer drie.

Het is goed merkbaar dat ze alle drie een drukke dag achter de rug hebben. Allemaal zijn ze zeer aanwezig, zeer beweeglijk en ze tateren alle drie.

Het lukt u alle zonen hun verhaal te laten doen zodat ze hopelijk een beetje rust in hun hoofd hebben en kunnen slapen.

U zet nog even een oude detective op en schrijft nog even een dagvoorbijhoroscoop. Eigenlijk is het al lang bedtijd maar na al dat getetter moet uzelf ook weer even het hoofd leeg maken zodat ook u hopelijk prettig slaapt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten