dinsdag 12 november 2019

dagvoorbijhoroscoop 11-11-2019


En alweer is het een dag als alle andere. Niets spannends, niet echt iets bijzonders. Gewoon maandag.

U begint de dag met een wandeling met de hond. U houdt zich bezig met de vaatwasser. Uw zonen zijn weer zo lief geweest de wasmanden te vollen zodat u weer kan wassen. Zo aardig dat ze zorgen dat u zich niet hoeft te vervelen.


Maandag betekent ook dat er weer een nieuw weekmenu wordt gemaakt en een boodschappenlijst geschreven. Een weekmenu maken doet u nu al enige weken en het bevalt u uitstekend. 
Ja, het is even wat denk- en planwerk maar het levert zoveel overzicht en gemak op dat u heel soms denkt dat u hier al veel eerder mee had mogen beginnen. Maar zoals vaker zijn de voordelen vooraf minder zichtbaar dan de nadelen.


U bent vandaag ook weer druk aan het haken geweest. Helaas niet aan uw kerstboomkussen, daarvoor moet u eerst nieuwe vulling bestellen. Dat moet even wachten want uw hobbybudget is er op de Kreadoe volledig doorgegaan.
Nee, u maakt kleine kerstfrutsels. De mini-kerstboom is klaar en u bent net begonnen aan de kerstman. Al merkt u dat u het beste een figuur per dag kan haken. Uw handen nemen u dat gepriegel namelijk niet heel erg in dank af. Een goede reminder om ook het gehobby niet te overdrijven.Geen opmerkingen:

Een reactie posten