zondag 3 november 2019

dagvoorbijhoroscoop 1 en 2 november


Gisteren was het tijd voor uw jaarlijkse uitstapje naar de Kreadoe in Utrecht.
Dit jaar lukt het u om op tijd in de juiste trein te stappen. Dat lukt u bijna altijd maar als het mis gaat is het bijna altijd als u met uw vriendin Carla op pad gaat. Maar het lijkt allemaal helemaal goed te gaan. In ieder geval tot in Zwolle.
In Zwolle lijkt er toch een kink in de kabel te komen. Op het bord verschijnt vrij plots de mededeling dat de trein maar tot Amersfoort rijdt. Dat verbaast zelfs de conducteur die naast u op dezelfde trein staat te wachten.

In de trein vindt u al snel uw vriendin. U vertelt over de problemen op het spoor en regelt meteen met het thuisfront dat u later thuis gaat komen dan vooraf gedacht. De sfeer is al snel gemoedelijk en wordt door de vertraging, de lichte chaos, het allemaal moeten uitstappen en het weer allemaal terug instappen zelfs jolig.

De Kreadoe is ook dit jaar weer overweldigend. U doet weer inspiratie voor minstens een jaar op. Ook kletst u heerlijk bij met uw vriendin en heeft u samen weer grote lol.

U komt ’s avonds thuis in een leeg huis. Niet onaangenaam na een drukke dag met veel indrukken, drukte in de Jaarbeurs en drukte in de treinen. Even rust en stilte om een beetje bij te tanken.
Het zal niemand verbazen dat u op tijd in bed ligt en heerlijk slaapt.

Vandaag staat in het teken van bijkomen. Uw benen doen wat zeer, uw voeten een beetje dik en uw longen protesteren nog zachtjes wat na. Een prima dag om met een van uw gisteren bemachtigde pakketten aan de slag te gaan. Lekker de hele dag haken.
treinselfie


Geen opmerkingen:

Een reactie posten