dinsdag 19 november 2019

dagvoorbijhoroscoop 19-11-2019


Vandaag wordt u wakker van een hoop gestommel op de zoldertrap. Het lijkt erop dat jongste en middelste ondanks uw ‘gezeur’ hun wekkers niet goed hadden geactiveerd en te laat gaan komen. Later vindt u het wel sneu maar op dat moment denkt u alleen maar: ”Eigenwijze sukkels.”
U wacht met opstaan tot u hoort dat ze weg zijn. U heeft geen zin in hun gehaast en chagrijn.

Nadat u rustig bent wakker geworden, met de hond heeft gewandeld en uw medicatieritueel heeft doorlopen richt u uw aandacht weer eens op het vinden van een werk- of stageplek.
Na het versturen van diverse sollicitaties haakt u weer een stukje verder aan de iglo. Het schiet nog niet erg op want het is af en toe een heel gepriegel. Niet uw sterkste kant maar u zal er wel komen.

In de middag vindt er een gesprek plaats met en over de begeleiding van middelste op zijn school. Het is fijn te merken dat er nu goed werk van is gemaakt en zijn begeleider goed in de gaten heeft en weet over te brengen wat hij nodig heeft om goed te functioneren.

In de avond pakt u alvast uw tas in want morgen mag u weer naar school. U kijkt nog wat tv, tikt een voorbijhoroscoop en duikt dan uw bedje in. Morgen weer vroeg dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten