vrijdag 15 november 2019

dagvoorbijhoroscoop 15-11-2019


Na een heerlijk rustige ochtend mag u vanmiddag met uw middelste op pad. Er staat een medicatiecontrole op het programma. En door omstandigheden mag u daar dit keer voor naar Hoogeveen. Dit was netjes overlegd dus geen probleem.

Alles was in orde maar u heeft hem nogmaals vriendelijk verzocht nu eindelijk eens te stoppen met groeien. Meneer is in drie maanden tijd weer even 2 centimeter gegroeid. Hij is onderhand 18 jaar oud en ruim 191 centimeter lang. Over de kilo’s hebben we het maar even niet, laten we het er maar op houden dat die ook toenemen.

Maar voor de rest gaat het dus best heel aardig met hem dus u mag al snel weer naar huis. Dat is fijn want u heeft nog wat andere dingen op het programma staan. U heeft nog een boodschappenlijstje te schrijven. U wilt uw kerstman nog afhaken en u bedenkt u dat er nog wat dingen in de wasmand liggen die eigenlijk vandaag nog aan de waslijn terecht moeten komen.

En zo meandert ook deze dag weer voorbij. Een paar ups, een paar downs, maar wel steeds een beetje verder uit uw dip. Ziet u wel, het komt wel weer goed met u.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten