maandag 7 maart 2016

dagvoorbijhoroscoop 7-3

De dagen kijken zich als vanzelf aan een te rijgen. Zo is het nog vrijdag, zo is het alweer maandag. Het weekend is voorbij. De vakantie is afgelopen. Nou ja, afgelopen.

Deze week is een zeer interessante week. Het begint met een dag vrij voor jongste. Morgen heeft middelste enkel een mondeling op de agenda staan. En woensdag is jongste weer vrij in verband met biddag voor het gewas. Vakantie voorbij is dus ook meer een figuurlijk spreken dan het feit dat de kinderen daadwerkelijk weer naar school moeten.

Uw eigen agenda is wel behoorlijk gevuld. ZO mag u de week starten met een bezoek aan de tandarts. Verre van leuk, maar gelukkig zo gepiept. Geen klachten. Geen bijzonderheden gevonden. Tot de volgende keer maar weer. En dat is in uw geval volgende week. Dan mogen namelijk de zonen naar de tandarts.

Het uitzieken lijkt nog niet helemaal voltooid daarom doet u behoorlijk voorzichtig met uzelf. U probeert elke dag wat meer. Maar thuis van de tandarts merkt u al snel dat er vandaag niet veel in de pijpleiding zit. U zit bijna te slapen in uw stoel. Het enige wat u wakker houdt is het feit dat u het ijskoud heeft. Bij u meestal een teken dat u echt heel erg moe bent. Maar weer in bed en een stevige tuk doen dan maar.


U knapt aardig op van uw zeer intensieve slaapje. Niet dat u plots barst van de energie, maar een fikse wandeling met de hond lukt heel aardig. En zo komt u aan uw noodzakelijke dagelijkse beweging. Misschien dat u verderop in deze week u zich zelfs weer aan het zwemmen waagt. Dat is ook al weer even (lees: eigenlijk te lang naar uw zin) geleden. Maar u zult wel moeten blijven oppassen dat u niet te hard van stapel loopt. Niemand zit er op te wachten dat u op korte termijn weer met een virus onderuit gaat.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten