zaterdag 12 maart 2016

dagvoorbijhoroscoop 11-3

U heeft zich de laatste dagen weer leuk bezig gehouden. Woensdag was jongste vrij. Een mooi moment om eens samen met manlief en hem te gaan kijken bij eventuele nieuwe logeeropvang in Zwolle.
De afspraak begint wat ongemakkelijk. Ergens is er een fout gemaakt waardoor de afspraak verkeerd in de agenda van de orthopedagoog staat. Gelukkig kan wel geregeld worden dat ze direct naar de locatie komt en dat u dus niet voor niets naar Zwolle bent gekomen. Maar u merkt aan manlief en zoonlief dat dit geen goede start is. Misschien helpt dit zelfs een mogelijke keuze voor deze opvang om zeep. Maar of dat zo is heeft u twee dagen later nog niet helder. U krijgt helemaal niet helder wat ze hier nou van vinden. Gelukkig heeft u nog een paar dagen voor de knoop moet worden doorgehakt.


Donderdag mogen eindelijk alle zonen weer allemaal naar school. Uw agenda is leeg. Maar uw voorgenomen vrije tijd wordt toch iets minder vrij omdat manlief ziek thuis blijft. Ach, het was toch al zo’n week. En het is vervelender voor hem dan voor u.


Vrijdag is het tijd voor uw halfjaarlijkse theemiddag bij de jeugdpsychiatrie. Alle drie de jongens mogen langskomen voor een check-up en medicatiecontrole.
Jongste pakt de kans aan en neemt goed zijn tijd om de onrust en spanning die hij de afgelopen tijd voelt te bespreken. Hij neemt zo goed de tijd dat u op gegeven moment een berichtje krijgt van oudste of hij zich niet in zijn afspraaktijd heeft vergist omdat hij al even in de wachtkamer zit.
Ook oudste neemt ruim de tijd om te vertellen hoe het met hem gaat, wat hem frustreert en hoe hij probeert zijn leven weer een beetje leuker te gaan vinden. Hij gebruikt precies zoveel tijd dat middelste die zijn afspraak was vergeten precies op tijd in het gebouw was.
Middelste had beduidend minder tijd nodig om tot de kern te komen, maar uiteindelijk denkt u dat ze allemaal precies dat hebben gekregen wat ze nodig hadden. Altijd goed.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten