woensdag 6 augustus 2014

dagvoorbijhoroscoop 6-8

Na weer heel wat nachten slecht slapen kunt u verheugd melden dat u afgelopen nacht zeven uur aan een stuk heeft geslapen. Wat een heerlijkheid was dat. En na die zeven uur heeft u er nog twee uur aan vast kunnen plakken. Zo raakt u misschien nog wel uitgerust.

Vandaag staat er maar weinig op het programma. Enkel een bezoek aan uw vader die gisteren geopereerd is en in een ziekenhuis in Almelo verblijft. Daar gaat wel bijna een middag in zitten qua reistijd, maar u heeft de tijd.
Ook dit bezoek aan uw vader doet u goed.Het gaat uitstekend met hem. Uw vader ziet er niet alleen heel goed uit, hij heeft ook praatjes voor tien. De operatie was minder zwaar dan men op voorhand vermoedde en kende ook geen complicaties. Een pak van uw hart.

Vlak nadat u thuis bent uit Almelo komen oudste en jongste de poort binnen. Oudste bood gisteren aan vandaag jongste op te halen zodat manlief en u vanmiddag naar Almelo konden zonder u zorgen te maken of u wel op tijd thuis bent om jongste op te halen. Die oudste van u wordt een steeds fijnere vent met een heel goed hart. En het maakt u trots dat u zijn moeder mag zijn.
Oudste heeft dus vanmiddag jongste opgehaald en de heren komen druk kletsend de poort binnen. Jongste heeft alweer een leuke dag gehad en heeft daar onderweg oudste al de oren van het hoofd over gekletst.Samen vertellen ze nogmaals wat jongste vandaag allemaal heeft gedaan en hoe hij het vond. Inwendig moet u lachen omdat oudste zelf ook altijd het hoogste woord had als hij de bus uitkwam. Tja,het zijn echte broers.

Na vanavond nog weer eens heerlijk te hebben ontspannen met een detective gaat u vol goede moed naar bed.Na zo'n fijne dag zal het slapen ook vast wel goed gaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten