zondag 31 augustus 2014

dagvoorbijhoroscoop 31-8

Er wacht u vandaag een drukke dag. Op de planning staan onder andere taarten maken, een kind ophalen, enig huishoudelijk werk, uitgebreid douchen en op verjaardagsvisite. Maar misschien is dit wel een erg ambitieuze agenda. Niet te streng zijn voor uzelf als het niet allemaal gaat lukken.

En u heeft gelijk. U bent een beetje vergeten dat er altijd dingen zijn die u niet in plant maar die u toch doet. Jongste heeft wat aandacht nodig. Middelste komt thuis van een feestje/logeerpartij en ziet er zo onfris uit dat u even moet overleggen wat vanmiddag zijn mogelijkheden zijn. En oudste vraagt al vroeg per sms om aandacht. Na wat berichten heen en weer kunt u 'kind halen' van uw te doen-lijst schrappen.

Ondanks dat u een ding minder hoeft te regelen komt u nog niet uit met uw planning. Maar u bent niet ontevreden. De taartbodems zijn klaar. De basis is dus gelegd. U kunt vanavond of morgenochtend zo de laatste handelingen verrichten. Nu eerst douchen en op visite.

Het feestje is gezellig en dus realiseert u zich al snel dat u vanavond geen klap meer zal uitvoeren. U heeft het naar uw zin, zit op uw praatstoel en verbruikt veel energie. Dat wordt een avondje stoel hangen en lullig kijken. Bijtanken, goed slapen en morgen vroeg op en aan de bak. U heeft morgen namelijk weer een drukke dag want morgen wordt uw jongste twaalf!


1 opmerking: