zondag 10 augustus 2014

dagvoorbijhoroscoop 10-8

Wanneer u vandaag wakker wordt is er iets vreemds aan de hand. Niet alleen valt er regen en is het meteen een stuk minder klam en warm, tevens bent u de eerste die uit bed komt. Volgens de laatste vakantieafspraken moet u de hond uitlaten.
U bent voor de verandering dus al vroeg in de kleren. Niet dat dat verder verschil maakt voor uw productiviteit.U doet net zoveel als op andere zondagen. Of net zo weinig, maar net vanuit welk oogpunt het wordt bekeken.
Terwijl u bezig bent met de dingen die u meestal op zondagen doet draaien er woorden en zinnen in uw hoofd van een blog wat geschreven moet worden. U kunt alleen de rust niet vinden om het daadwerkelijk te typen. Of misschien bent u te terughoudend. Het is namelijk een feit dat u het onderwerp niet het meest eenvoudig vind om open over te vertellen.Of schrijven. Of aan te stippen. Maar ondertussen is het een groot onderwerp in uw leven.

Nou ja,twijfel nog maar even door. Uiteindelijk zal elk ei wat gelegd moet worden, de weg naar buiten vanzelf wel vinden.

2 opmerkingen: