zaterdag 31 mei 2014

dagvoorbijhoroscoop 31-5

Wanneer u deze dag wakker wordt schijnt het zonnetje al uitbundig. Wat fijn! U bent al op tijd wakker omdat het gewoon zaterdag is en de jongste twee mannen dus gewoon naar de boerderij gaan.
Vlak nadat zij opgehaald zijn loopt u al in het park met uw hond. Het is nog wat fris maar alles wijst er op dat het vandaag mooi weer blijft. U besluit onderweg dat vandaag weleens een prima dag kan zijn voor een gezinsbarbecue. En nog geen uur later staat u in de stad voor de benodigdheden en andere  boodschappen.

De rest van de dag blijft het weer er mooi uit zien.Het blijft alleen wat fris. Gelukkig laat niemand dat de pret drukken en heeft u samen een gezellige avond.
Na het eten wordt de tuinkachel goed opgestookt en haakt u nog een paar toertjes. Maar al snel wordt het zelfs voor het tuinkacheltje erg moeilijk om de temperatuur aangenaam genoeg te houden.
Dan maar naar binnen voor de resterende uurtjes van de dag. Met al het wandelen en fietsen met de hond, het boodschappen doen in de stad en het buiten eten en verpozen heeft u wel weer genoeg frisse lucht gehad vandaag. U zult niet wakker liggen van een gebrek er aan.

4 opmerkingen: