zondag 18 mei 2014

heulveuldagenvoorbijhoroscoop

Toen u begon met de dagvoorbijhoroscoop vermoedde u wel dat u het niet zou redden om echt dagelijks te schrijven, maar dat u meer dan een week uw voorbijhoroscoop niet zou posten had zelfs u niet verwacht.
Er was genoeg te melden. Zo kwam uw jongste terug van kamp, heeft de oudste leuk gesurvivald, heeft u met vrienden het eurovisiesongfestival gekeken, had u daar een sterke mening over, is jongste op een intake-gesprek geweest en aangenomen op de school van zijn keuze, gaat jongste een bril krijgen en zo nog wat interessante dingen. Helaas gooide een heftige migraine-aanval roet in het eten.
Was de klap zelf al heftig, u heeft lang last gehad van de nawee├źn. Vooral uw concentratievermogen liet het lang afweten. Zolang dat u zich zelfs een beetje zorgen begon te maken en u heeft nagezocht of dit inderdaad bij een migraine-aanval hoorde. Maar gelukkig gaat u stapje bij beetje weer vooruit, zodat u weer wat meer doet dan slapen, zitten en haken. Dat is best wel even leuk, maar de nadruk ligt toch wel op 'even'.
U heeft nog wel geprobeerd te schrijven ( vooral toen u het WOT-woord van afgelopen donderdag zag moest u echt even proberen) maar alle pogingen stranden omdat uw ogen maar bleven afdwalen naar schele stand en als gevolg daarvan de letters maar niet stil wilden blijven staan en u snel duizelig en hoofdpijnerig was.
Maar u bent er weer. En u bent van plan te blijven. En omdat het gezegde 'wie schrijft,die blijft' luidt,schrijft u. Dat gaat weer haaktijd kosten ;-)

3 opmerkingen:

 1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig, zoals je dit blog, maar eigenlijk die hele serie neerzet. Uniek!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Carel. Ik ga mijn best doen de serie in stand te houden

   Verwijderen