donderdag 1 mei 2014

dagvoorbijhoroscoop 1-5

Een saaie dag wacht u vandaag. Een dag waarop u niets hoeft, niets moet en niets doet. Halverwege de dag bent u zo duf van het niets doen dat u besluit de ronde met de hond wat te verlengen. Wandelen in de frisse lucht zal vast het stof wat zich vandaag in uw hoofd heeft verzameld wegblazen. Hoewel u de afstand wilt verlengen blijft het bij de tijd. U komt namelijk een jongere soortgenoot tegen waarmee Bijke prettig speelt. Eindelijk een hond die hem wel bij houdt op snelheid en wendbaarheid!
Wanneer u weer uitkomt bij de parkeerplaats van het zwembad wilt u eerst nog doorlopen maar dan ziet u plots een bekende bus staan.Het logeerhuis is aan het zwemmen! U gaat even gluren of u uw jongens ziet. Dan bedenkt u zich plots dat dat misschien minder handig is. U had namelijk eerder deze week al een sms van uw middelste gehad dat uw jongste u miste. Als een van hen u ziet wakkert u die gevoelens misschien aan. U roept uw hond en gaat naar huis, licht schuldig over het gemis wat uw jongste schijnt te voelen en dat u dat zomaar zou verergeren.
De rest van de dag vult u met verder nietsen. U bedenkt enkel nog iets te eten voor manlief en uzelf. Een heerlijk lui, nikserig, saai dagje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten