zondag 8 december 2013

dagvoorbijhoroscoop 8-12

Deze dag zal u iets minder actief doorbrengen dan de dag van gisteren. En dat geeft niets. Uw batterijtje is nou eenmaal niet elke dag helemaal vol. Vandaag dus lekker aan de oplader.
Dacht u dat u afgelopen week al een overdosis kneuterigheid had gehad vindt u uzelf en uw partner terug tussen de kerstlichtjes met nostalgisch rockmuziek op de achtergrond terwijl u samen stoofpeertjes aan het schillen bent. Er missen enkel nog wat geraniums voor de ramen!
Wanneer de peertjes lekker staan te pruttelen besluit u de mannetjes die nog thuis zijn in beweging te zetten en samen met de jongste hond mee te nemen naar het bos. U wandelt heerlijk, frist weer helemaal op, ziet samen een cirkelende buizerd en baggert lekker over modderige paden. Bij thuiskomst zet u nog wat lekkers op tafel en weer moet u een beetje grinniken. Midden tussen al het glitterkerstgeweld zit u samen pepernoten,borstplaat en marsepein te snoepen!
Voor het avondeten heeft u iets nieuws geprobeerd. U weet dat vooral uw oudste erg opziet tegen het eten van spruiten en dat ook uw middelste enige reserves heeft, maar toch zet u spruitjesstamppot op tafel.En ze proeven het allemaal. Sterker nog, ze eten allemaal een portie op. Terwijl ze dat doen spreekt u uw bewondering hiervoor uit. Iets wat over gaat in een gesprek over het recept. Er komen zeer bruikbare ideeën over wat lekker zal smaken in deze stamppot. Het zijn bijzondere jongens, en dat zijn het.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten