vrijdag 18 januari 2013

Ik win nooit iets


Als er dingen te winnen zijn ding ik graag mee naar de prijzen, maar het is maar zelden dat ik geluk heb. Hier in huis wijten we dat altijd aan onze jongste. Volgens de huisarts was de kans dat ik zwanger zou zijn kleiner dan de kans op het winnen van de hoofdprijs in de staatsloterij. Wij dachten dat we al ons geluk toen hadden opgemaakt. Maar wie niet waagt zal nooit wat winnen dus als ik een leuke actie zie doe ik mee.
Vandaag kwam er weer een actie van een sauna in de buurt voorbij die ik interessant vond.’ Vermeld waarom je lekker de warmte wilt opzoeken en maak kans op gratis sauna entree voor twee personen.’ Ik bedacht me geen moment en antwoordde dat ik alle stress  rond PGB’s, passend voortgezet onderwijs en het verliezen van mijn baan er uit wilde zweten.
Een paar seconden na mijn tweet zag ik dat degene die voor mij had geantwoord had gewonnen. Dat was jammer. Het had leuk geweest maar ach, er was geen man overboord. Ik  haalde mijn schouders op en ging verder met waar ik mee bezig zou. Maar nog voor ik een worddocument had geopend  kreeg ik bericht dat ik was genoemd in een tweet. Vol ongeloof zag ik dat ik mazzel had. Ook ik had twee entreekaarten gewonnen!
Voorlopig zal het geluk onze deur wel weer even voorbijgaan. Maar ik zal de komende tijd iets minder hard roepen dat ik nooit iets win. Beloofd

4 opmerkingen: