zaterdag 26 oktober 2019

dagvoorbijhoroscoop 26-10-2019


Hoewel u er absoluut geen gewoonte van wilt maken heeft u gisteren alweer uw voorbijhoroscoop overgeslagen. Dit keer niet expres, u bent het in het haal- breng- en taxiwerk gewoon vergeten.

Zoals hierboven gemeld bent u de vrijdag veel op pad geweest. Jongste vraagt of u hem naar een potentieel stagebedrijf wilt brengen. Omdat u de beroerdste niet bent gaat u met hem mee. En als dit bedrijf geen ruimte heeft denkt u mee en rijdt met hem naar een plek met meerdere potentiƫle stageplekken. Het lijkt erop dat hier mogelijkheden liggen. Volgende week hoort hij meer.

daar zijn ze! (eigen foto)
Eenmaal weer thuis gaat u beiden aan het huiswerk, kookt hij, gaat u met de hond uit. Gewoon heel alledaags. Alleen wel allemaal iets later dan gewoon.

In de avond vraagt oudste of u zijn vriendin wilt ophalen bij het station. U bent wederom niet de beroerdste en dus tuft u weer even heen en weer.
U kletst een tijdje en kijkt met jongste nog wat tv. 

Dan is het weer tijd om in de auto te stappen. Nu mag u middelste en manlief van het station halen. En dat vindt u erg fijn.

Vandaag staat in het teken van afscheid nemen. De uitvaart doet het leven van de persoon recht. Tranen vloeien, een lach schalt en van de tumtum en stroopwafel wordt genoten. Herinneringen worden opgehaald en zijn leven gevierd. Het is een goed afscheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten