donderdag 10 oktober 2019

dagvoorbijhoroscoop 08 en 09-10-2019


Gisteren was zo’n dag waarbij in de ochtend de zorgvuldig samengestelde planner zo de prullenbak in kan. Eerst doet uw laptop bijna drie uur over een update. Daarna moet u vrij hals over kop met de hond naar de dierenarts.

 
De hond had vrijdagavond zijn poot bezeerd maar dat leek met rust beter te worden. Tot hij gistermiddag in de tuin hard tegen iets moest blaffen en zijn poot opnieuw bezeerde. En dit keer jankte hij van de pijn. Gek wordt hij van de pijn.
Bij de dierenarts worden er foto’s gemaakt en blijkt Bijke zijn heupkop te hebben gebroken. Morgenochtend wordt hij geopereerd. Hopelijk is hij dan van die afschuwelijke pijn af en zal hij snel herstellen.

Vandaag was een lange en vermoeiende schooldag. U was niet helemaal helder en bij. En helaas had een van uw klasgenoten een vreselijk slechte dag waar we met z’n allen vreselijk van mee hebben mogen genieten. U kan u leukere dingen indenken.

Wat wel heel erg lekker is, is dat u op woensdagen niet hoeft te koken. U kunt thuiskomen, even een kop koffie naar binnen gieten en aanschuiven. Wat een genot.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten